23948sdkhjf

OW Bunker formand i tvivl om ulovlighed af svindel

BUNKERSVINDEL: Formanden for det formodede svindelramte bunkerselskab fra Nørresundby sår nu tvivl om det forventede milliardtab overhovedet skyldes ulovlige handlinger.
Efter første bølge af dramatik og ramaskrig om den store svindelsag i OW Bunker begynder nye detaljer så småt at komme til overfladen. I følge det internationale nyhedsbureau Bloomberg er formand for OW Bunker  Niels Henrik Jensen ikke sikker på at svindlen har været ulovlig.
 
”Vi er stadig ikke sikre på, om det her faktisk var ulovligt. Det bliver undersøgt,” siger Niels Henrik Jensen til Bloomberg og sår dermed tvivl om der rent faktisk er tale om svindel eller blot uheldigt købmandskab.
 
I samme interview kommer det også frem at formanden, som i går var talsmanden i medierne for OW Bunker, ikke personligt har talt med lederen af datterselskabet Dynamic Oil i Singapore, som fløj til Aalborg for personligt at meddele selskabet om de store tab.
 
Det har endnu ikke været muligt for Søfart at komme i kontakt med Dynamic Oils leder, Lars Møller, eller få en kommentar fra OW Bunkers direktør Jim Pedersen.
 
Søfart interviewede Lars Møller i Singapore i december 2012 og fik indtrykket af en hårdtarbejdende entreprenør fra Vejle som efter en lang karriere som bunkerkøbmand for OW Bunker i Singapore blev sat i spidsen for selskabets nye satsning Dynamic Oil, som skulle skabe ny vækst på et voksende Sinapore marked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078