23948sdkhjf

Jan Fritz Hansen stopper i Rederiforeningen - NY

REDERIFORENINGEN: Omstruktureringer fører til afsked med Rederiforeningens vicedirektør gennem de sidste 15 år, Jan Fritz Hansen.
Et særdeles velkendt ansigt forlader Danmarks Rederiforening. Vicedirektør Jan Fritz Hansen har om nogen tegnet foreningens linjer udadtil gennem en lang årrække, men omstruktureringer, som følge af et længerevarende strategiarbejde, fører nu til hans afsked.
 
”Der skal være en ny struktur i Rederiforeningen, og den er jeg ikke en del af,” siger Jan Fritz Hansen til Søfart og tilføjer, at han nu vil prøve at betræde nye stier.
 
Jan Fritz Hansen har arbejdet i Danmarks Rederiforening i de sidste 33 år og blandt andet etableret foreningens kontor i Bruxelles for 25 år siden. De sidste 15 år har han være vicedirektør med kontor på Amaliegade i København og gennem de senere år stået i spidsen for danske rederes erhvervspolitiske lobbyarbejde i Danmark og i resten af verden.
 
Til Søfart siger Rederiforeningens direktør Anne Steffensen: 
 
”Vi har gennem længere tid arbejdet på en ny strategi, og i den sammenhæng er det blevet klart, at vi havde et behov for en ny organisering og struktur til at understøtte den nye strategi. Det betyder en fladere ledelsesstruktur i Rederiforeningen, og det har ført til, at Jan Fritz Hansen nu går andre veje.”
 
”Sammen med Jan skal vi nu lave en aftale, som bedst muligt afslutter mange års fornemt arbejde. For der er stor grund til at takke Jan for den kæmpe indsats og de store resultater, han har leveret gennem en lang årrække, hvor han har været en dygtig repræsentant for rederierne.”

 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078