23948sdkhjf

Svitzer og Titan Salvage rygtes på vej med bjærgningssamarbejde

SHIPPING: Svitzer meldes i snak med amerikanske Titan Salvage om at etablere en fælles bjærgningsplatform. Men begge firmaer afviser at kommentere på rygtet.
Ifølge TradeWinds skulle Svitzer være i snak med amerikanske Titan Salvage om at etablere en ny fælles platform inden for bjærgningsentrepriser. Men hverken Svitzer eller Titan Salvage ønsker at kommentere på rygtet, der både tegner muligheden af et egentligt fælles selskab eller en mere løs alliance.
 
Spekulationerne går på, at de to selskaber vil komplementere hinanden godt, idet ikke kun Svitzers bjærgningsdivision – Svitzer Salvage – vil kunne indgå som samarbejdspartner med det store amerikanske selskab. Det vil ikke mindst være adgangen til samarbejde med Svitzers verdensomspændende flåde af slæbebåde etc., der vil kunne generere en stærk fælles platform.
 
Titan Salvage er på det seneste kendt for at stå bag verdens hidtil mest komplicerede bjærgningsoperation via hævningen af krydstogtskibet ’Costa Concordia’. Selskabet har desuden en lang streng af andre spektakulære operationer bag sig. Svitzer Salvage er for sin del blandt andet kendt for at yde hurtigt og effektiv assistance i forbindelse med skibsbrande – ikke mindst et par alvorlige af slagsen på Maersk Line skibe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141