23948sdkhjf

Shipping.dk åbner kontor i Aalborg med tidligere OW-folk

LOGISTIK: Logistikvirksomheden Shipping.dk imødekommer øget aktivitet i Nordjylland og åbner kontor i Aalborg. Kontoret bemandes med erfarne folk fra det tidligere OW Tanker.
Med et team bestående af Morten Kusk som daglig leder og Thomas Kjeldsen som ansvarlig for operationen åbner Shipping.dk kontor i Nordjylland. Her skal virksomheden, der har hovedsæde i Fredericia, blandt andet assistere de øvrige søsterselskaber i USTC-gruppen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
 
”Vi har i nogen tid haft planer om at en udvidelse i det nordjyske område, og at vi nu kan byde velkommen til et team af dygtige medarbejdere og etablere et kontor sammen med nogle af vores søsterselskaber fra USTC-gruppen, sikrer os en nem og effektiv start,” siger adm. direktør i Shipping.dk, Lars Jespersen.
 
Han fortæller samtidig, at man ved hjælp af tæt samarbejde med kollegaerne i USTC-gruppen vil kunne tilbyde kunderne de samme ting, som de øvrige kontorer: Klarering, agentur, stevedoring og befragtning. Det nye kontor etableres fra 1. januar 2015.
 
Læs også:
Unioil skal være fysisk bunker-leverandør med egen flåde
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079