23948sdkhjf

40 tidligere OW Bunker-medarbejdere til Mercuria

OW KONKURS: Oprydningen efter OW Bunker-konkursen fortsætter, når det stor-satsende internationale energiselskab Mercuria ansætter stor gruppe af tidligere medarbejdere.
Når en af verdens største bunkerleverandører pludseligt går konkurs, skaber det store forandringer i branchen. Senest melder det internationale energihandelshus Mercuria om ansættelse af 40 tidligere OW Bunker-medarbejdere.

"Det er en naturlig udvidelse af vores robuste bunker oil trading-infrastruktur," siger Mercuria-gruppens head of trading, Magid Shenouda, i en pressemeddelelse fra selskabet og tilføjer, at de mange nye medarbejdere skal være med til at øge selskabets service, stabilitet og sikkerhed i forhold til det globale bunkerfuelmarked.

De mange nye bunkerspecialister skal stå for Mercurias fysiske bunkeroperation, og samtidig vil selskabet undersøge mulighederne for at udvikle et fokuseret og selvstændigt bunkerforretningsben under navnet Minerva.

Derudover åbner Mercuria nye kontorer i Korea, Grækenland og Japan og øger antallet af medarbejdere på kontorerne i Houston og Geneve, Schweiz. Mercuria havde i 2013 en omsætning på 112 mia. dollars og mere end 1000 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078