23948sdkhjf

Danmarks Rederiforening fremlægger ny fempunkts-strategi

DANMARKS REDERIFORENING: Administrerende direktør Anne H. Steffensen har fået bestyrelsens blåstempling til ny strategisk udviklingsplan.
Danmarks Rederiforening har over for mediet ShippingWatch tilkendegivet sine strategiske intentioner fremadrettet. En plan, der annonceres at skulle være på plads allerede 1. januar. Ifølge ShippingWatch markerer planen en helt ny kurs i forhold til rederiforeningens hidtidige sejlplan.
 
Anne H. Steffensen citeres bl.a. for at sige, at en interesseorganisation, der vil tages seriøst i dag, skal være offensiv og proaktiv, ellers bliver den irrelevant. Den skal således kunne levere de informationer og data, der er behov for, og vise, hvordan skibsfarten bidrager til vækst og beskæftigelse i det danske samfund. Hun mener videre, at rederiforeningen tidligere har ført en for tilbagetrukket tilværelse, men at den kurs ikke holder i en verden under forandring.
 
Strategiplanens fem overskrifter lyder således:
 
1.Opnå internationalt konkurrencedygtige rammebetingelser for enheder i DIS og drift af skibe og offshoreenheder fra Danmark.
 
2.Sikre et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere på konkurrencedygtige vilkår til søs og i land.
 
3.Sikre, at dansk skibsfart er anerkendt for at være en proaktiv, global og innovativ branche, der skaber værdi for det danske samfund.
 
4.Sikre en offensiv tilgang til klima- og miljøregulering, der fremmer bæredygtig skibsfart på lige globale vilkår.
 
5.Sikre de rette kompetencer og organisation til at afdække og levere rederiernes behov.
 
Intern struktur
 
Om rederiforeningens interne struktur meldes der i øvrigt ud, at der vil ske en fysisk omrokering af medarbejdere og kontorer, der bl.a. vil tilsikre, at afdelingscheferne får kontorfællesskab med deres medarbejdere. Anne H. Steffensen har for sin del påtaget sig rollen som ansigt udadtil.
 
Læs også:
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063