23948sdkhjf

Mærsk fortsætter i Rusland trods lav oliepris og rublens kollaps

RUSLAND: Trods de seneste drastiske hændelser med lav oliepris og rublens kollaps har Mærsk ikke tænkt sig at ændre på sine aktiviteter i Rusland, hvor fire datterselskaber har aktiviteter.
A.P. Møller Mærsk har ikke tænkt sig at stoppe sine aktiviteter i Rusland til trods for en vis usikkerhed i disse dage. Virksomheden har datterselskaberne: Svitzer, Damco, APM Terminals og Maersk Line, der alle er aktive i Rusland. Det er kun en lille del af koncernen, der ligger i Rusland, skriver Maritime Executive.
 
”Koncernens forretning med Rusland udgør cirka to – tre procent af vores samlede omsætning. I den nuværende situation, hvor russisk købekraft og udenrigshandel er negativt påvirket, bliver vores forretninger i Rusland også påvirket,” skriver A.P. Møller Mærsk i en mail til Reuters.
 
Ët sted, hvor Mærsk kan mærke de dårlige tider er ved købet af Global Ports. I 2012 købte Mærsk 37,5 procent af den russiske havneoperatør, Global Ports, der værdisatte den russiske virksomhed til 2,3 milliarder dollars. Siden er aktieværdien på Global Ports faldet med 73 procent. 
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078