23948sdkhjf

Ex-chef for OW Bunker anholdt for bedrageri og svig

OW BUNKER: SØIK, det tidligere Bagmandspolitiet, har i dag anholdt en tidligere chef i OW Bunker, som er mistænkt for bedrageri og svig.
I forbindelse med en afhøring af en tidligere chef i OW Bunker har Statsadvokaten for Økonomisk og International Kriminalitet, SØIK, torsdag eftermiddag anholdt den pågældende.

Det skriver SØIK i en pressemeddelelse.

Den anholdte vil blive fremstillet for en dommer med begæring om varetægtsfængsling. Det er hensigten, at den pågældende skal udleveres til de italienske myndigheder, som mistænker ex-chefen for bedrageri og svig.

"Vi er fra dansk side naturligvis også meget opmærksomme på, hvilken rolle den anholdte kan have i det ganske omfattende sagskompleks, som vi for tiden undersøger sammen med kuratorerne i boet efter OW Bunker. Men vi har endnu ikke et fuldt overblik over, hvad der er sket i det konkursramte selskab," skriver statsadvokat Morten Niels Jakobsen.

Endnu ikke andre sigtede
 
Statsadvokaten understreger, at det er domstolene, der i sidste ende afgør, hvorvidt den anholdte kan blive udleveret til Italien.

Ifølge statsadvokat Morten Niels Jakobsen er der fortsat ikke andre sigtede eller anholdte i det samlede sagskompleks omkring OW Bunker.

"I samarbejde med kuratorerne har vi stadig en intens undersøgelse af forholdene i og omkring OW Bunker. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvilke yderligere skridt vi i den kommende tid vil tage i forhold til det samlede sagskompleks," skriver statsadvokat Morten Niels Jakobsen.

Det er endnu ikke fastlagt, hvor og hvornår den anholdte vil blive fremstillet for en dommer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079