23948sdkhjf

Se TV-indslag med shipping-eleverne Sasja og Jesper

VIDEO: Sasja Bach og Jesper Jensen er begge shipping-elever hos Mærsk i Aarhus. De er blevet interviewet og fulgt i deres arbejde, som de fortæller om i denne video.
Aarhus Kommune har på deres youtubekanal delt et ældre tv-indslag fra 2008, hvor man kommer tæt på to shipping-elever fra Mærsk i Aarhus. De fortæller blandt andet i indslaget hvorfor, at de har valgt at søge ind i branchen.

Se videoen her: Shipping-elever hos Mærsk i Aarhus

Den daværende landechef i Mærsk koncernens logistikselskab Damco, Henrik Gade, bliver også interviewet. Han siger i indslaget, at det primært er en købmandsuddannelse Jesper Jensen og Sasja Bach har taget. Han slår samtidig fast, at det er godt at have geografi og sprogegenskaber for at begå sig i shippingverdenen.

Herudover fortæller Sasja Bach også, at det er et arbejde, hvor man tit får skældud og folk er pressede. Både hende og Jesper Jensen fortæller sidst i videoen, hvor de ser deres karriere bevæge sig hen på sigt. Det har ikke været muligt at få oplysninger om, hvor de to shippingelever, nu syv år senere, er i deres karriere.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079