23948sdkhjf

Semco Maritime indgår toårig aftale med Blue Water

Gennem de næste to år skal Blue Water Shipping klare samtlige logistikløsninger for Semco Maritime.
Semco Maritime, der leverer en lang række produkter til offshoreindustrien, har netop indgået en toårig aftale med Blue Water Shippping.

Aftalen vil betyde, at det gennem de kommende to år bliver Blue Water, der kommer til at stå for samtlige Semcos transportsopgaver, fortæller Thomas Bek, der er global ansvarlig for Blue Waters olie-, energi- og industrielle projekter.

”Det bliver spændende at komme endnu tættere på Semco, både her i Esbjerg og på vores kontorer rundt omkring i verden,” siger han og tilføjer, at de to virksomheder, der begge har hovedkontor i Esbjerg, har arbejdet tæt sammen gennem mange år.

”Vi passer godt sammen. Vi har kontorer mange af de samme steder, så det bliver en tæt kontakt lokalt rundt omkring i verden.”

Godt fundament til samarbejde

Thomas Bek forventer, at Blue Water gennem samarbejdet med Semco vil blive godt beskæftiget i særligt områderne omkring Nordsøen, Houston og Mellemøsten.

I en pressemeddelelse fremhæver Roderick McNeil, som er indkøbsansvarlig hos Semco Maritime, flere årsager til valget af Blue Water som samarbejdspartner.

”Blue Waters globale erfaring med at arbejde inden for energi- og offshorebranchen, deres forståelse for et projektbaseret miljø, som det vi har i Semco Maritime, og deres fleksible tilgang til vores behov og vores kunders projekter gør os sikre på, at vi har et godt fundament til et succesrigt samarbejde i de kommende år,” udtaler han.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079