23948sdkhjf

Søren og Eddy får udbetalt erstatning

GIDSELTAGNING: Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez, der blev landskendte efter deres 839 dage lange gidselophold, kan nu se frem til at modtage arbejdsskadeerstatning.
Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez får tildelt en arbejdsskadeerstatning. Det skriver TV2 Nyhederne, der citerer direktør i Søfartens Ledere, Fritz Ganzhorn.

”Jeg kan oplyse, at vi er meget langt med begge vores medlemmers arbejdsskadesager. Så langt, at de begge modtager udbetalinger, men sagerne er formelt ikke afsluttet endnu,” siger han.
 
Det er endnu ikke afklaret, hvorvidt de fire filippinske søfolk, der var involveret i gidseltagningen, modtager erstatning. Det er ifølge Fritz Ganzhorn ikke Søfartens Ledere, men derimod en paraplyorganisation, der varetager deres interesser.

Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez blev sammen med deres fire kollegaer kidnappet og taget til gidsler af somaliske pirater 12. januar 2012.
 
Først 838 dage senere lykkedes det rederiet Shipcraft at få dem frigivet mod en løsesum svarende til 38 mio. kroner. Begge danske søfolk er nu ude af stand til at arbejde.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079