23948sdkhjf

Norsk og dansk maritim brancheforening øger tryk på IMO

DANSKE MARITIME: Torsdag og fredag i denne uge er en delegation på ti personer fra Norge på besøg hos Danske Maritime. Formålet er at finde fælles fodslag i de internationale udfordringer.
Bestyrelserne i de danske og norske maritime brancheforeninger mødes torsdag og fredag hos Danske Maritime i København.

Formålet med mødet er at drøfte de områder, hvor Norge og Danmark kan løfte i flok på det nordiske og internationale område. Danmark og Norge er kendetegnet ved, at den maritime produktion er de højeste målt pr. indbygger i Europa.

”Et helt centralt punkt på dagsordenen er, hvordan man kan sikre de bedste betingelser for leverandører og producenter af højteknologiske maritime løsninger over for nordiske, europæiske og internationale fora," siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime, der er vært for mødet.

Hun tilføjer, at det er særligt vigtigt at øge trykket på IMO, når det gælder beslutninger om ballastvand, svovl m.v., og ikke mindst om, hvordan man sikrer en reel håndhævelse af nye regler til gavn for first movers i industrien. 

Fra Norges maritime brancheforening møder ti personer, herunder formand Kjersti Kleven fra det store norske skibsværft Kleven Værft, og fra Danske Maritime møder blandt andre foreningens formand, Thomas S. Knudsen, CEO for MAN Diesel & Turbo i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062