23948sdkhjf

Ny appel i kanal-tvist får ikke konsekvenser for DFDS' drift

KONKURRENCE: Driften fortsætter uændret, selvom en britisk appeldomstol fredag gav tilladelse til, at SCOP kan føre endnu en appelsag, siger DFDS til Ritzau Finans.
Det får ikke betydning for driften i DFDS, at en britisk appeldomstol fredag gav tilladelse til, at SCOP kan føre endnu en appelsag.

Det siger DFDS' chef for Investor Relations, Søren Brøndholt, til Ritzau Finans.

Fredag fik den langstrakte tvist mellem DFDS og Eurotunnel tilskrevet endnu et kapitel, da det franske driftsselskab, SCOP, der sejler skibene på vegne af Eurotunnel, fik tilladelse til at føre endnu en appelsag.

Ændrer ikke planer

Det så ellers ud til, at der var blevet sat et endeligt punktum i sagen, da den britiske Competition Appeal Tribunal den 9. januar fastholdte de britiske konkurrencemyndigheders forbud mod Eurotunnels færgeaktiviteter over den engelske kanal.

Sådan gik det altså ikke, da SCOP fredag fik grønt lys til en ny appelsag af den britiske appeldomstol, Court of Appeal.

Det nye appelsag ændrer dog ikke på DFDS' langsigtede planer, fortæller IR-chef, Søren Brønholdt, til Ritzau Finans.

Ordre gælder stadig

"Der blev igangsat en implementeringsordre, hvor Eurotunnel fik seks måneder til at lukke My Ferry Link ned. Den løber stadigvæk, så hvis de ikke får medhold i noget, ændrer det ikke noget. Hvis de får medhold i noget, er det så et spørgsmål, hvad det kommer til at betyde," siger han.

Eurotunnel har meldt ud, at det vil sælge sine tre færger, men SCOP, der står for driften af færgeruterne, kæmper altså videre.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11