23948sdkhjf

Endnu en direktør forlader Danmarks Rederiforening

PERSONALIA: Direktør og ansvarlig for arbejdsmarkedsforhold Pia E. Voss hos Danmarks Rederiforening skal tiltræde tilsvarende stilling hos restaurations- og hotelorganisationen Horesta.
Pia E. Voss, direktør og ansvarlig for arbejdsmarkedsforhold i Danmarks Rederiforening, er fra 1. juni at finde i Horesta som ansvarlig for arbejdsmarkedsforhold og organisationens juridiske medlemsservice.

Her skal hun håndtere spørgsmål om arbejdsret og erhvervsjura samt varetage overenskomstforhandlinger for hoteller, restaurationer, turistattraktioner og lignende servicevirksomheder.

En stilling, der nøje svarer til den, som Pia E. Voss i øjeblikket bestrider hos Danmarks Rederiforening. Med sig kan pia Voss dog ikke medtage en stribe internationale tillidsposter, som hun oppebærer i kraft af sin position hos rederiforeningen, herunder positionen som formand for den europæiske rederiforenings Social Affairs Committee.

Har møderet for landsretten

I Horesta indtræder Pia E. Voss i direktionen, hvortil hun på Horestas hjemmeside bydes velkommen af Horesta adm. direktør Katia K. Østergaard med ordene: 

”Pia har stor erfaring i alle de discipliner, hun skal mestre hos os. Hun er ikke alene en meget dygtig og erfaren advokat, men besidder også en stærk og resultatorienteret personlighed med et vindende og innovativt sind.”

Pia. E. Voss er uddannet cand. jur. Fra Københavns Universitet. Hun er advokat med møderet for landsretten og kom til Danmarks Rederiforening fra en position hos firmaet Plesner i København. Hun blev udpeget til direktionen i Danmarks Rederiforening i 2001.

Pia E. Voss fortsætter hos rederiforeningen frem til skiftedagen 1. juni, og fra Danmarks Rederiforening søger pt. efter en afløser for Pia Voss.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078