23948sdkhjf

Seago Line opgraderer svensk/tysk rute fra Helsingborg

SHIPPING: Maersk Lines datterrederi Seago Line opgraderer sejladsen på Helsingborg fra to til tre ugentlig anløb. Tidligere på måneden styrkedes også farten på Nordafrika med en ny rute.
Maersk Lines' europæiske/nordafrikanske feederrederi Seago Line fortsætter sin ekspansion med en styrkelse af sin operation på den svenske Øresundshavn Helsingborg, der nu kan se frem til tre ugentlige anløb i stedet for to. Det svarer til en omsætningsfremgang for havnen på ca. 160 TEU og ugen, men er nok så meget et udtryk for den støt stigende forretning.
 
Konkret har Seago Line omlagt sin direkte forbindelse mellem Sverige og Tyskland, så kadencen på Helsingborg kan øges. Servicen betjenes af seks enheder op til 11.000 t.dv., der besejler Gøteborg, Halmstad og Helsingborg i Sverige og Bremerhaven i Tyskland. Seago Line giver i en pressemeddelelse udtryk for, at opgraderingen afspejler øget trafik på ruten.
 
Længere sydpå har Seago Line den senere tid haft fokus på opgraderinger i Nordafrika, hvor rederiet i starten af marts lagde en helt ny rute ind i sin sejlplan, der skal betjene Maghreb-regionen. Den forbinder Tunesien med havne i Spanien og Malta. Seago Line opererer nu i alt 67 enheder, der er et mix mellem A.P. Møller – Mærsk-enheder og indchartrede skibe. Rederiet har kontorer i stort set alle europæiske lande samt flere i Nordafrika.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078