23948sdkhjf

Maersk Line bestiller ECDIS-opgradering af 100 skibe

TEKNIK: Mere end 100 Maersk Line-enheder skal have deres ECDIS-udstyr opdateret eller nyinstalleret. Ordren er gået til irsk-baserede Transas Marine.
Transas Marine har landet endnu en multi-million dollars-kontrakt med A.P. Møller - Mærsk, idet Maersk Line har skrevet under på en kontrakt om opgradering eller levering af nye Navi-Sailor ECDIS 4000-systemer til mere end 100 skibe samlet set. For hvert skib gælder det, at der skal opstilles to redundante systemer samt en backup-station.
 
Ordren fra Maersk Line følger i hælene på en lignende ordre fra Maersk Tankers, der i efteråret bestilte nye systemer til i alt 71 enheder. Udstyret sætter samtlige A.P. Møller - Mærsk-skibe på højde med de IMO-krav, der stilles til at sejle uden papirsøkort. Navi-Sailor ECDIS 4000-systemerne arbejder med multifunktionsskærme.
 
Installationen af de nye Transas-systemer ventes at gå i gang på Maersk Line-skibene i løbet af sommeren, mens ECDIS-leverandøren allerede er i fuld gang med den tilsvarende opgave hos Maersk Tankers. Som hos Maersk Line er der tale om både en retrofitopgave og installation på kommende enheder, hvoraf nogle først leveres i 2016. Transas Marine står i øvrigt i forvejen for ECDIS-udstyret på A.P. Møller - Mærsk-enhederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078