23948sdkhjf

APM Terminals stopper i Houston

Ved udgangen af juli stoppede APM Terninals sine aktiviteter på havnen i Houston. Det betyder ikke et farvel til hverken Maersk Line eller datterrederierne Safmarine og Sealands sejlads på havnen, men anløb herfra vil ske via andre terminaloperatører. APM Terminals angiver ingen direkte årsager til sin beslutning, men henviser til selskabets løbende forretningsudvikling.
 
Med beslutningen om at stoppe i Houston – med sæde i sektionen Barbours Cut Terminal - har APM Terminals forladt to nordamerikanske havne i løbet af 2015, idet man også besluttede at stoppe på østkysthavnen Charleston tilbage i maj måned. Både her og i Houston forventes det i øvrigt, at Maersk Line og datterrederierne vil fortsætte anløb af de pågældende terminaler.
 
Belutningen betyder, at APM Terminals p.t. opererer fem terminaler på amerikansk grund. Det gælder tre havne på østkysten og to på vestkysten – mod øst gælder det Elizabeth i New Jersey, Mobile i Alabama samt Miami i Florida. Mod vest opereres terminaler i Los Angeles, Californiem, og Tacoma i staten Washington. Totalt set håndterede APM Terminals i 2014 6,15 mio. TEU via sine amerikanske interesser.
 
Kilde: APM Terminals
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093