23948sdkhjf

Mols-Linien: Lind Invest dropper købstilbud

Aarhusianske Lind Invest har besluttet ikke at gennemføre det købstilbud, som man havde stillet minoritetsaktionærerne i Mols-Linien i udsigt.

Købstilbuddet blev fremsat 2. september, men falder nu bort, fordi købstilbuddets betingelse om en ejerandel på minimum 10 procent ikke er blevet opfyldt. Det oplyser Lind Invest tirsdag morgen.


"Vi vil, uanset at vi med købstilbuddet ikke opnåede den ønskede ejerandel, fortsat være en langsigtet aktionær i Mols-Linien. Vi vil derfor, som tidligere nævnt, søge at samarbejde med de øvrige langsigtede aktionærer, så der skabes maksimal værdi i selskabet," siger Henrik Lind, administrerende direktør i Lind Invest, i en pressemeddelelse.

"Vi afventer nu resultatet af Polaris' købstilbud og dermed den endelige ejerfordeling. I den nuværende situation er vi tilfredse med børsplatformen, og vi vil derfor ikke stille forslag om at afnotere selskabet. Hvis Polaris gør det, vil vi tage stilling til værdien af en afnotering på baggrund af indholdet i forslaget og situationen på det pågældende tidspunkt," siger direktøren.


Bud i budkrig

Tilbuddet fra Henrik Linds investeringsselskab var en del af den budkrig, som rigmanden og kapitalfonden Polaris førte på aktierne i Mols-Linien. Mols-Linien blev i første omgang genstand for et købstilbud fra kapitalfonden Polaris, som lød på 34 kroner, og senere blev hævet til 40 kroner.

Lind Invest bød 41 kroner og hævede senere buddet til at lyde på 44 kroner per aktie.


Men det sidste tilbud var afhængigt af, at Henrik Lind og hans selskaber nåede op på 10 procent af rederiet. Ifølge en fondsbørsmeddelelse fra fredag var det aarhusianske investeringsselskab nået op på en ejerandel på 5,01 procent af aktierne i Mols-Linien. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079