23948sdkhjf

Martec indvier moderniseret uddannelsescenter

UDDANNELSE: Martec får et moderne maritimt og polyteknisk uddannelsescente. Det markeres ved en indvielsesceremoni den 11. marts 2016, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim forestår den formelle indvielse i Frederikshavn.
H.K.H. Prins Joachim får selskab af uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, bestyrelsesformand i Den A. P. Møllerske Støttefond, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla og bestyrelsesmedlem Johan Uggla. Den A. P. Møllerske  tøttefond har bevilliget 10 mio. kroner til projektet.
 
Direktør Pia Ankerstjerne udtaler: ”Renoveringsprojektet er en strategisk satsning med henblik på at sætte Martec på  andkortet som et moderne, internationalt anerkendt maritimt og polyteknisk uddannelsescenter. Det moderniserede studiemiljø er et vigtig element i arbejdet frem mod denne vision. 
 
Martec kan nu tilbyde vores mange studerende, kursister og ansatte et arbejds- og studiemiljø i topklasse. Vi er meget taknemmelige for Den A. P. Møllerske Støttefonds gavmilde bidrag til projektet. Ansatte og studerende har været involveret i arbejdet og bidraget til det flotte resultat.”
 
Martec i det seneste år har fået et kæmpe løft i form af nye, lyse og behagelige opholds- og arbejdszoner, renovering af de eksisterende og tilføjelse af nye undervisnings- og gruppelokaler og en total energirenovering. 
 
Store forbedringer
 
Forbedringerne har en særlig stor betydning for studerende på Martec, da undervisningen lægger op til, at de studerende arbejder mange timer om dagen på skolen, i klasserne og i gruppe- og projektarbejde.
 
Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs udtaler:
”Jeg ser meget frem til at markere åbningen af Martecs nye uddartec er afgørende for, at vi kan fortsætte med at skabe vækst og nye arbejdspladser i det maritime Danmark. 
 
Danmark er og har altid været en søfartsnation, og det er
vigtigt, at vi sørger for gode uddannelsesforhold til den maritime sektor. Ikke mindst glæder det mig, at de nye faciliteter også kan bidrage til, at de studerende bruger mere tid på gruppe- og projektarbejde på  Martec.

Kilde: Martec
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094