23948sdkhjf

DanPilot får ny mand for bordenden

Der er blevet omrokeret i bestyrelsen for lodskæmpen DanPilot

En forhenværende embedsmænd i Søfartsstyrelsen sætter sig nu for bordenden hos lodseriet DanPilot. 

Afgående formand for DanPilot, Søren Jespersen, var gennem mere end fem år direktør for Molslinjen, mens den kommende formand, Troels Blicher Danielsen, gennem en årrække har været vicedirektør i Søfartsstyrelsen. 

Troels Blicher Danielsen er i dag administrerende direktør for arbejdsgiverorganisationen Tekniq og har tidligere også være afdelingschef i Erhvervsministeriet. 

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den mangeårige fagforeningsboss, Ole Philipsen, rykker op på næstformandsposten efter at have tjent som menigt bestyrelsesmedlem gennem adskillige år. 

- DanPilot spiller en meget vigtig rolle for Danmarks farvande. Jeg glæder mig til at arbejde for at udvikle DanPilot sammen med ledelsen og sikre, at vi er rustet til de udfordringer den geopolitiske situation, nye teknologier og et øget trusselsniveau skaber for vores farvande, lyder det fra den kommende formand i en pressemeddelelse. 

Desuden får DanPilot to nye menige medlemmer af bestyrelsen: Tidligere bl.a. justitsminister og nuværende direktør for Bryggeriforeningen, Nick Hækkerup, indtræder sammen med erhvervsmanden Ingvar Jensen.

Udpegningerne betyder samtidig et farvel til flere bestyrelsesmedlemmer. Afgående  bestyrelsesformand, Søren Jespersen og næstformand, Marianne Granhøj, har udgjort formandskabet igennem en årrække, mens menigt medlem af bestyrelsen, Ole Sohn, har været valgt for en periode.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096