23948sdkhjf

Hempel udvider direktionen med nyansat teknologidirektør

Hempels nyansatte teknologidirektør, Emelie Barriau, træder direkte ind i direktionen, da innovation er en helt central del af malingkoncernens strategi

Emilie Barriau er blevet ansat som ny chief technology officer hos malingproducenten Hempel.

Der er tale om en ny stilling i Hempels direktion, da man har udset sig innovation som et nøgleområde i koncernens Double Impact-strategi.

Emilie Barriau får ansvaret for R&D, indkøb og bæredygtighed.

Hun kommer senest fra en stilling hos Ecolab, der er leverandør af løsninger til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, hvor hun havde titel af vice president Europe & EMEA – research, development & engineering.

Før det kom hun fra en 15 år lang karriere hos Henkel Adhesives Technologies, der er producent af klæbemidler, fugemasser og funktionelle belægninger. Her var hun senest corporate vice president - global innovation e-mobility, automotive components & electronics.

- Ved at løfte innovationens rolle i vores ledelse sigter vi mod at fremme en kultur, hvor kreativ tænkning og banebrydende ideer trives, hvilket i sidste ende driver os hen imod at levere på vores strategi, især inden for teknologi og bæredygtighedsledelse, siger Michael Hansen, group president & CEO hos Hempel.

- Jeg er meget begejstret for at byde Emilie velkommen til Hempel. Med hendes evne til at forbinde med andre, såvel som hendes stærke forretningssans og urokkelige kundefokus, tror jeg, at hun passer godt til Hempel, fortsætter Michael Hansen.

- Jeg er begejstret for at slutte mig til Hempel som chief technology officer for at løfte innovations-missionen i organisationen ved forene R&D, bæredygtighed og indkøb for at fremskynde vores vej til effektive, bæredygtige løsninger sammen med vores kunder, leverandører og partnere, siger Emilie Barriau.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093