23948sdkhjf

Maritime teknologihuse slår platformene sammen

Zeronorth og Rightship indgår partnerskab, som kombinerer virksomhedernes digitale platforme

De to maritime digitale platforme, Rightship og danske Zeronorth, som begge tilbyder databaseret maritim optimering, vil kombinere deres tilbud til kunderne, oplyser de en pressemeddelelse.

Med partnerskabet vil kunder få adgang til både Zeronorths værktøjer inden for emmissions-analyse og Rightships GHG 2.0 rating-platform.

- Integrationen sikrer ikke alene overholdelse af skiftende miljøbestemmelser, men vil også ruste vores kunder til hurtigt at træffe informerede beslutninger, som stemmer overens med deres bæredygtighedsmål, siger Nicolai Bendixen, direktør for charter hos ZeroNorth, i meddelelsen. 

Zeronorths software giver overblik over skibenes CII-ydelser, altså CO2-udledning i forhold til last og sejlede sømil, og advarer når et skib er i risiko for ikke at overholde dekarboniseringsmålene fra IMO. 

Med de to selskabers romance kombineres det altså nu med RightShips GHG-software (GHG står for greenhouse gas, red.), som giver en score af skibenes udledning af drivhusgasser, blandt andet ved at sammenligne hvert skib med tilsvarende fartøjer.

- Samarbejdet vil være afgørende for at sikre, at vi kan opnå en dekarboniseret fremtid for sektoren, siger Steen Lund, adm. direktør hos Rightship.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112