23948sdkhjf

Myndigheder lukkede bro, da containerskib mistede kontrollen

En amerikansk bro blev onsdag lukket for biltrafik, da et MSC-containerskib på vej mod broen mistede kontrollen over motoren, skriver det maritime medie Tradewinds. 

Det 6.648 teu store skib 'MSC Michigan VII' var på vej ud af havnen via via Cooper River ved Charleston i South Carolina, da det mistede kontrollen. Inden da havde skibet sejlet med en hasighed på mellem 14 og 17 knob. Myndigheder valgte derfor at stoppe al trafik på Arthur Ravenel Jr Bridge, der krydser floden.

Skibet endte med at sejle sikkert under broen uden at ramme bropiller, og til sidst var besætningen i stand til at genvinde kontrol. Skibet blev ankret omkring 8,5 sømil ud for South Carolinas kyst.

Ifølge CNN blev to fritidssejlere skubbet mod sten ved flodens bred af skibets kølvand. De pådrog sig ikke-livstruende skader.

Den amerikanske kystvagt og havnemyndigheder er på vagt, efter brokatastrofen i Baltimore tidligere på året. Her påsejlede det Mærsk-chartrede containerskib 'Dali' Francis Scott Key Bridge, der kollapsede og sendte seks mennesker, som havde udført arbejde på broen, i døden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094