23948sdkhjf

Lauritzen Bulkers har fundet sin nye topchef

Tørlastrederiets nye topchef er den nuværende topchef i tørlastkonkurrenten Integrity Bulk med base i Hellerup

Marin Egvang er navnet på Lauritzen Bulkers nye CEO, når rederiets topchef Niels Josefsen, går på pension fra direktørposten den 1. september. 

Det oplyser J. Lauritzen i en meddelelse til Søfart.

Lauritzens Bulkers nye topchef kommer fra tørlastoperatøren Integrity Bulk, som han er stifter og har været CEO for siden 2014

- Martin har stor erfaring fra alle dele af tørlastmarkedet inden for shipping, og han deler også de samme værdier og etik som Lauritzen. Derfor er det med store forventninger og tillid, at vi overdrager ansvaret for Lauritzen Bulkers til Martin,” siger Kristian Mørch, formand for Lauritzen Bulkers og topchef hos ejeren, investeringsselskabet J. Lauritzen.

”På bestyrelsens vegne byder jeg Martin varmt velkommen og ser frem til at arbejde sammen med ham og med ham og Lauritzen Bulkers-teamet om yderligere vækst i vores tørlastaktiviteter,” lyder det.

Afgående direktør bliver lidt endnu

Martin Egvang afløser den 61-årige Niels Josefsen, som efter knap seks år som topchef har sagt op for at gå på pension med bestyrelsesposter som mulig bibeskæftigelse. 

Niels Josefsen fortsætter som topchef i Lauritzen Bulkers, indtil Martin Egvang er på plads, og en overdragelse er gennemført, oplyser Lauritzen Bulkers.

Martin Egvang kommer med erfaring fra andre dele af tørlastbranchen.

For ti år siden grundlagde han tørlastoperatøren Integrity Bulk. Her har han været topchef lige siden med fokus på tørlastskibe inden for handysize, som netop også er vigtigste skibssegment hos Lauritzen Bulkers.

Martin Egvang har tidligere arbejdet for Clipper, Armada Bulk og Mærsk og har haft flere ledelsesposter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125