23948sdkhjf

Stena deler kernemarked

Det irske marked er vokset for Stena Line, der nu deler markedet mellem to ansvarshavende

240 ugentlige sejladser.

Det er hvad Stena Line præsterer på 13 skibe og syv ruter på det Irske Hav.

Markedet er vokset for rederiet, senest med åbningen af en fragtrute mellem Dublin og Liverpool, og nu ser selskabet sig nødsaget til at styrke ledelsen på det irske marked.

Derfor deler selskabet området i en nordlig og en sydlig region.

Den nuværende leder af Stenas irske aktiviteter, Paul Grant, fortsætter som chef for den nyetablerede Irish Sea North region pr. 1. juni. Området dækker aktiviteterne nord for Belfast. Paul Grant har været leder af den samlede irske afdeling siden 2020. Samtidig indtræder han i bestyrelsen for Stena Line (UK).

En ny mand bliver hentet ind som ansvarlig for Irish Sea South regionen, der tager sig af aktiviteter fra Dublin og Rosslare. Opgaven er at få styrket Stena Lines tilstedeværelse her. Der er tale om Johan Edelmand, der lige nu er salgsdirektør for Stenas nordsø-aktiviteter. 

Siden 2020 har Stena Line oplevet vækst på det Irske Hav med en stigning i fragtvolumener på fire pct. og 20 pct. flere biler. 

Stena Line understreger, at de to nyoprettede, irske regioner skal arbejde tæt sammen, og at det er en bunden opgave at få samarbejdet til at forløbe gnidningsfrit, selvom markedet er organisatorisk delt. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095