23948sdkhjf

Eks-havnedirektør skifter til Aalborgs ramponerede pirater

Aalborgs tidligere havnedirektør Claus Holstein skal redde byens lokale ishockeyklub fra skandale og økonomisk undergang, siger bestyrelsesformanden 

Det er blevet moderne at foretage uventede karriereskift. 

Et helt friskt eksempel er adm. direktør i Aalborg Havn indtil maj 2022, Claus Holstein. 

Den tidligere havnedirektør blev med øjeblikkelig virkning i går udnævnt til midlertidig direktør for byens lokale helte i ishockey-klubben, Aalborg Pirates. 

Claus Holsteins skal redde Aalborg Pirates - og sikre klubben stabilitet. 

Så direkte udtrykker ishockeyklubben det i meddelelsen om udnævnelsen af den tidligere havnedirektør, som blev præsenteret mandag af bestyrelsesformand for Aalborg Pirates, Morten Fals.  

På det seneste har klubben været ramt af sportslig nedtur og økonomisk uføre i kølvandet på en skandalesag, hvor den tidligere direktør i april blev bortvist af bestyrelsen for anklager om besvigelser og dokumentfalsk.

- Claus kommer med tung erfaring som tidligere direktør i Port of Aalborg og bestyrelsesmedlem i virksomheder, der har et omfang, som er meget større end Aalborg Pirates, siger Morten Fals i meddelelsen.

Han fremhæver også Claus Holsteins fortid som bestyrelsesmedlem i Aalborg Pirates, som giver den nye direktør stor indsigt i klubbens organisation og samarbejdspartnere. 

I alvorlig økonomisk krise

De to ting tilsammen skal sikre klubben 'ledelsesmæssig stabilitet', siger bestyrelsesformanden. 

Stabilitet har det på det seneste knebet med i den nordjyske ishockeyklub.

Først blev Aalborg Pirates elitehold i Metalligaen - ishockeyens svar på Superligaen, slået ud i semifinalen om det danske mesterskab. 

Og for små tre uger siden blev klubbens daværende direktør, Lars Laursen, bortvist anklaget for besvigelser og dokumentfalsk. 

- Mit fokus bliver at gøre Aalborg Pirates til en økonomisk bæredygtig klub i mange år frem. Blandt andet via større samarbejdspartnere og en stærk organisation. Der er tale om en klub, der har været ude for en uheldig hændelse, men det er en sund og veldrevet organisation, så det bliver et optimistisk og positivt stykke arbejde at gå til, siger Claus Holstein. 

Claus Holstein forlod havnedirektørposten i Aalborg i maj 2022 efter kritik af millionsponsorater fra den kommunale aktieselskabshavn til byens succesfulde ishockeyklub via foreningen Cool East. 

i Aalborg Havn, Port of Aalborg, blev Holstein afløst af DF-profilen Christian Thulesen Dahl i et andet opsigtsvækkende karriereskifte fra Christiansborgs gange til hjørnekontoret i i Aalborg Havn. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079