23948sdkhjf

Her er den nye Scandlines-boss

Det bliver en fransk erhvervsmand - helt uden rederierfaring - der nu skal indtage hjørnekontoret i Scandlines-domicilet i Københavns Sydhavn. 

Bestyrelsen har valgt Eric Gregoire som ny topchef. 

Der er samtidig også udnævnt en ny finansdirektør, nemlig Mikael Koch Jensen. 

 Eric Gregoire starter i juli 2024 og kommer fra en stilling som CEO i Goodpack i Singapore. 

Hans speciale beskrives som værende inden for feltet af optimering af forretningsprocesser i forskellige internationale firmaer som General Electric og DuPont.

Direktionen vil fremadrettet bestå af Eric Gregoire, Mikael Koch Jensen og den erfarne driftsdirektør Michael Guldmann Petersen. 

Vagn Sørensen, formand for bestyrelsen, som i Scandlines-terminologi hedder 'supervisory board', udtaler i en pressemeddelelse:    

- Eric Gregoire kommer til Scandlines med den kommercielle og internationale erfaring, der er nødvendig for yderligere at optimere Scandlines’ forretningsprocesser – ikke mindst for at sikre en god kundeoplevelse. 

Den nye finansdirektør, Mikael Koch, tiltræder midt i maj. Han har mere end 25 års erfaring med økonomistyring fra detailvirksomheder som Lagkagehuset, Coop og Colgate-Palmolive. 

Som CFO for Scandlines overtager han ansvaret for koncernens samlede funktioner inden for Finance, Treasury, IT og Procurement.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078