23948sdkhjf

Thyborøn henter ny havnedirektør i Aalborg

Han kommer fra en stilling som salgschef og starter allerede om 14 dage

Thyborøn Havn har fået ny direktør.

47-årige Kjartan Ross kommer fra en stilling som salgschef på Aalborg Havn. Han begynder i stillingen 15. maj. Han er oprindeligt uddannet skibsofficer fra Simac i Svendborg.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Som direktør for Thyborøn Havn glæder jeg mig til at sætte min viden, erfaring, mit netværk samt menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber i spil til gavn for både Thyborøn Havn og samfundet omkring, siger Kjartan Ross han i følge mediet.

Kjartan Ross skal afløse Jesper Holt Jensen, der i februar meldte ud, at han ønskede at træde tilbage. Hans argument var, at der var brug for nye kræfter til at lede havnen videre. Jesper Holt Jensen fratræder senest ved udgangen af juni.

Havn i vækst

På 10 år er havnens omsætning vokset fra 34 mio. kr. om året til i 2023 at lande på 53 mio. kr.

Godsomsætningen er i samme periode steget fra 0.8 mio. ton om året til i 2023 at lande på 1,9 mio. ton.

Bestyrelsen har sammen med havnens ledelse arbejdet på en strategi, der frem mod 2030 yderligere skal sætte turbo på de allerede eksisterende forretningsområder, og ikke mindst de nye inden for grøn omstilling og power-to-X.

Til det arbejde er der brug for nye ledelseskræfter, og på den baggrund er der indgået en aftale om, at Jesper Holt Jensen fratræder stillingen som direktør på Thyborøn Havn efter knap 10 år i jobbet.

- Havnen har udviklet sig meget i et fantastisk samarbejde med de dygtige og engagerede medarbejdere, med kunderne på og omkring havnen og i et rigtigt godt samarbejde med både bestyrelsen og havnens ejer, Lemvig Kommune. Men nu er tiden kommet, hvor jeg mener, at havnen også har brug for nye kræfter til at lede havnen gennem det næste spring i udviklingen frem mod 2030, sagde han, da han meddelte sin afgang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093