23948sdkhjf

Stena Line henter ny chef fra krydstogtsbranchen

Han får titlen Chief Operating Officer Fleet

Svenske Stena Line har hentet en ny mand til ledelsesgangen. 

Der er tale om Dennis Tetzlaff, der pr. 1. maj får titlen som Chief Operating Officer Fleet i færgerederiet.

Det oplyser Stena Line. 

Han overtager posten fra Ian Hampton, som forsætter i Stena Line med fokus på nye forretningsmuligheder. Samtidig med udnævnelsen indtræder Tezlaff i gruppens ledelsesteam. 

Han besidder den slags nysgerrighed og ledelsesevner, som er nødvendige for at være en konkurrencedygtig virksomheden i mange år fremadrettet Niclas Mårtensson, CEO hos Stena Line

Dennis Tezlaff kommer med bred erfaring fra skibs- og krydstogtindustrien igennem 20 år. Senest kommer han fra TUI Cruises, hvor han sad i en stilling som Vice President Fleet Operations & Newbuild.

- Han bringer omfattende ekspertise fra vores branche med sig og besidder den slags nysgerrighed og ledelsesevner, som er nødvendige for at være en konkurrencedygtig virksomheden i mange år fremadrettet, siger Niclas Mårtensson, CEO hos Stena Line.

Startede som dækkadet

Dennis har en uddannelse i nautisk videnskab og maritim transport fra University of Applied Sciences i Emden/Leer, Tyskland, men hans karriere til søs begyndte allerede i en alder af 20 år, da han begyndte at arbejde som dækkadet på et krydstogtskib i Caribien. 

Efter at have afsluttet sine studier vendte han tilbage til den maritime branche, hvor han først arbejdede på et containerskib og sidenhen sluttede sig til det tyske krydstogtselskab AIDA Cruises, hvor han arbejdede sig op fra andenofficer til førstekaptajn.

Fra AIDA tog han springet til TUI Cruises, hvor han først arbejdede som Senior Head of Nautical Operations og Director Nautical Fleet & Health, indtil han blev forfremmet til Vice President Fleet Operations & Newbuild.

Tezlaff selv forklarer, at arbejdet i Stena Line appellerede til ham på grund af virksomhedens vision og værdier lige så vel som virksomhedens brede række af aktiviteter.

- Jeg kan godt lide, at Stena Line ikke kun tilbyder én service eller ét produkt. Formålet med at være en pålidelig forbindelse mellem mennesker, steder og samfund passer godt til mig, og jeg glæder mig til at komme i gang og lære mere, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078