23948sdkhjf

Blue Water åbner kontor i tysk lufthavn

Blue Water Shipping åbner et nyt kontor i Hamborg Lufthavn.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Med et etableret kontor i Hamborg Havn og et nyligt åbnet projektkontor i Bremen, styrker tilføjelsen af Hamborg Lufthavn yderligere Blue Waters position på det tyske logistikmarked.

Som et af de største eksportmarkeder i verden distribueres en stor del af de tyske produkter til resten af Europa og verden gennem Hamborg, og med det nye kontor vil Blue Water tilbyde transporttjenester der kan understøtte den distribution.  

- Som et centralt knudepunkt og transitpunkt i Europa håndterer vi allerede en betydelig mængde trafik til og fra Tyskland, og fra nu af vil denne logistik blive håndteret gennem vores eget kontor i stedet for gennem agenter, udtaler Jörn Baetke, Country Manager Germany, GC Sea & Air.

Skræddersyede løsninger i centrum

Det nye kontors hovedaktiviteter dækker import- og eksporttjenester til og fra alle tyske lufthavne samt luftfragtrelaterede services som konsolidering, trucking, oplagring, vareforsikring og toldklarering. Ud over luftfragt har teamet også søfragtspecialister, der kan håndtere forskellige søfragtsservices.

- Vi ser frem til at introducere det lokale Blue Water-serviceniveau på markedet og skabe skræddersyede transport- og logistikløsninger. Vores team i Hamborg Lufthavn er kompetent, højt kvalificeret og bringer mange års erfaring i branchen med sig, udtaler Silke Löw, Manager Airfreight Germany.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078