23948sdkhjf

Nordjyske VMS Group tjener penge som aldrig før

Nyt rekordoverskud på 32 mio. kr. fra de maritime servicespecialister fra Frederikshavn og udsigt til et endnu stærkere 2024 tegner billedet af en vækststime

For andet år i sætter VMS Group A/S i Frederikshavn regnskabsrekord med et overskud efter skat på 32 mio. kr. mod 20 mio. kr. året før. 

Det skriver VMS Group i en pressemeddelelse.

Vi har arbejdet benhårdt på at være den foretrukne serviceleverandør hos nogle af de meget store boreselskaber med base i USA Kim Bengtsen, adm. direktør i VMS Group

Virksomheden, som har 22 års erfaring som leverandør til shipping- og offshore-industrien, forklarer selv det nye rekordresultat med en kombination af vækst på markedet og en stabil og sikker levering af serviceydelser af høj kvalitet, hvilket har åbnet nye markeder, herunder i bl.a. USA og Mellemøsten.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi igennem længere tid har arbejdet benhårdt på at være den foretrukne serviceleverandør hos nogle af de meget store boreselskaber i USA. Det er en indsats, der har båret frugt, men i et konkurrencepræget marked skal vi blive ved med at præstere for hver eneste opgave, vi løser, siger Kim Bengtsen, som er adm. direktør i VMS Group.

Turbo på væksten

I september 2022 fik virksomheden ny ledelse med Kim Bengtsen som administrerende direktør og Kristian Kaasing Larsen som executive vice president.

Sammen har direktørduoen sat turbo på virksomhedens vækststrategi, som også forventes at resultere i fortsat øget aktivitet og et nyt overskud på niveau med 2023-resultatet i 2024, skriver virksomheden.

Væksten afspejler sig også organisatorisk, hvor VMS Group sidste år voksede fra 193 til 220 medarbejdere, og medregnet de fire udenlandske datterselskaber tæller virksomheden nu 335 ansatte.

- VMS Group er dybt afhængig af vores medarbejderes viden og kompetencer, hvis vi også fortsat skal leve op til de høje krav fra kunderne og vores eget mål om at levere ydelser af høj kvalitet, siger Kim Bengtsen. 

- Vi vil fortsat investere i medarbejdernes trivsel og kompetencer, både gennem kurser og efteruddannelse, men også ved at bidrage til den fortsatte fødekæde og tage lærlinge ind for at uddanne ny arbejdskraft.

Årets overskud betyder samtidig, at VMS Group har øget sin egenkapital med 23 mio. kr. til 84 mio. kr.

VMS Group A/S

  • VMS Group A/S blev skabt i 2017 som en sammenlægning af Vestergaard Marine Service, DT-Interlink og VMS Technology. 
  • VMS Group dækker et bredt spektrum af kompetencer, salg og serviceydelser til den maritime industri og offshore sektoren. 
  • Virksomheden har hovedsæde i Frederikshavn, datterselskaber i Brasilien, Namibia, USA og Saudi-Arabien, og beskæftiger globalt 335 medarbejdere, heraf 220 i Frederikshavn.
  • Pr. 1. september 2022 tiltrådte Kim Bengtsen som adm. direktør og Kristian Kaasing Larsen som executive vice president.

Kilde: VMS Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094