23948sdkhjf

Besætningsmedlem forflyttet uden varsel: Kolleger bekymrede

Det ripper op i gamle sår og vækker både bekymring og utilfredshed i besætningen på M/S Skjoldnæs, at en kollega er blevet forflyttet uden varsel

Forflytningen af et besætningsmedlem på M/S Skjoldnæs, der sejler mellem Søby og Faaborg, har vakt bekymring og utilfredshed blandt de tilbageværende kolleger. De har nu sendt et bekymringsbrev til til transportdirektøren i Ærø Kommune.

Det skriver fyens.dk.

Af brevet fremgår det, at besætningen ikke forstår tjenesteforflyttelsen, og at den påvirker deres humør negativt.

"Vi, hans kollegaer, føler os magtesløse overfor ledelsens beslutning om denne tjenesteforflyttelse, som vi med denne henvendelse håber vil blive taget op til genovervejelse".

Situationen ripper desuden op i gamle sår i relation til arbejdsmiljøproblemer. I 2021 nedlagde besætningen arbejdet på grund af samarbejdsvanskeligheder, og dengang blev problemet ved at ansætte en ny chefskipper på færgen.

I kommunalbestyrelsen sidder Jens Weiss (Ærø i Centrum), der tidligere har været ansat i færgeselskabet, undrende tilbage. 

Medarbejderen er uden varsel og uden begrundelse blevet forflyttet til en anden færge, og det strider mod kommunens personalepolitik. Forflytning skal ske i samarbejde, hvilket ikke er sket i denne situation. I stedet er chefskipperen, den øverste ansvarlige for skibets daglige drift, sat ud af spil.

- Det præger selvfølgelig besætningen og ripper op i gamle sår. Forflyttelsen skaber også frygt for, at andre kan blive revet ud af deres teams, siger Jens Weiss.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109