23948sdkhjf

DI hilser forsvars-investeringer velkomne

Landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri, byder de fremrykkede investeringer i at styrke forsvaret, som regeringen har præsenteret i dag, velkomne

Pressemeddelelse fra DI - Dansk Industri

- Der er ingen tid at spilde, og vi har behov for at få truffet de nødvendige beslutninger, siger direktør for forsvar og sikkerhed i DI, Joachim Finkielman.

- Fokus på prioriterede NATO mål giver mening og sender et stærkt signal. De øgede investeringer skal først og fremmest komme vores uniformerede mænd og kvinder til gode hurtigt.

- Vi har behov for forsyninger, men også forsyningssikkerhed. Derfor vil det give mening at inddrage dansk erhvervsliv i at bidrage og støtte forsvaret i fremtiden, uagtet om det handler om materielleverancer, drift, vedligehold eller renovation og bygning af nye faciliteter.

- Det vil kræve enormt meget af Forsvaret at gennemføre planlagte indkøb hurtigt og gnidningsfrit.

- Mere end nogensinde er der behov for, at vi får mest værdi for pengene, og vi får det hurtigt. Derfor henstiller vi til øget fokus på planlægning og styring. Også på disse områder kan erhvervslivet bidrage med viden og proces, siger Joachim Finkielman.

Kontakt:

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her:

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109