23948sdkhjf

Ny VP til maritim softwareudvikler

Overvågning af skibstrafik, beskyttelse af kritisk infrastruktur på og under havoverfladen samt tracking af skibscontainere bliver et par af den nye mands ansvarsområder

Nørresundbyvirksomheden Gatehouse Maritime, der udvikler software til søfartsbranchen, mander op i ledelsen.

Virksomheden har netop ansat Claus Siggaard Andersen, der tiltræder virksomheden som ny Vice President of Maritime Technology. I følge hans Linkedin-profil er han allerede tiltrådt. 

Claus Siggard Andersen er uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet og har en Ph.d i Robot Vision og Computer Science. Han er hentet fra et lederjob i Telenor og før det, var han projektchef i satellitvirksomheden Gomspace. 

Det oplyser Gatehouse Maritime til Søfart. 

I Gatehouse Maritime skal Claus Siggaard Andersen blandt andet varetage den fortsatte styrkelse af R&D-teamet og stå for videreudviklingen af selskabets software-løsninger og dataplatforme.

Desuden får Claus Siggaard Andersen ansvar for at opretholde en høj innovationsgrad, så Gatehouse Maritimes løsninger fortsat imødekommer kravene i den globale maritime industri, når det gælder overvågning af skibstrafik, beskyttelse af kritisk infrastruktur på og under havoverfladen samt tracking af skibscontainere. 

Gatehouse Maritime sælger sine løsninger til eksempelvis maritime myndigheder, forsvarsmyndigheder og offshore-sektoren.

Claus Siggaard Andersen er 57 år og bor i Brønderslev sammen med sin familie. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111