23948sdkhjf

Gammel kending konstitueret som direktør

Keld Møller forlader posten i morgen. Midlertidig erstatning er fundet

Hvis navnet Thomas Norrild klinger bekendt, så har du ret.

Han er økonomidirektør i Ærøfærgerne og udtalte sig flittigt i forbindelse med 'Ellens' comeback. Og fra i morgen er han også konstitueret transportdirektør i Ærøfærgerne.

Afgående transportdirektør Keld M. Møller træder officielt tilbage torsdag på grund af helbredsmæssige problemer, og nu skal Thomas Norrild altså være konstitueret transportdirektør, indtil en permanent løsning er på plads.

Det skriver Fyens Amts Avis.

- Thomas er meget inde i tingene sammen med personalet. Og det er med ro i maven, at det er Thomas, vi sætter på den plads, så han kan løfte opgaven på den korte bane, fortæller Allan Krogh Filtenborg, kommunaldirektør i Ærø Kommune, til mediet. 

Kommunaldirektøren fortæller, at konstitueringen kun er for en kort periode. Allerede i foråret bliver der nedsat et ansættelsesudvalg, så der kan komme en ny og permanent transportdirektør.

17 år i rederiet

Ærø Kommune meddelte i midten af februar, at Keld Møller ønskede at træde tilbage på grund af problemer med helbredet.

Keld Møller har været i Ærøfærgerne siden 2007. Først i rollen som CEO frem til 2011, og derfra som transportdirektør.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Keld for indsatsen som transportdirektør ved Ærø Kommune gennem årene. Vi har haft stor glæde af Kelds faglighed og erfaring på transportområdet. Jeg havde gerne set, at vi kunne fortsætte samarbejdet, men det har desværre ikke været muligt pga. Kelds helbredsmæssige situation. Jeg ønsker Keld og hans familie alt det bedste fremover, lød det fra Allan Krogh Filtenborg.

Om sin fratrædelse siger Keld Møller:

- Jeg er utroligt glad for og stolt af, at jeg i løbet af de sidste 17 år har været med til at tage store og spændende skridt inden for transportområdet på Ærø. Efter mange år hos Ærøfærgerne, er det særligt vigtigt for mig at sige et stort tak til medarbejderne for vores gode samarbejde og den fantastiske indsats, de altid har ydet, siger han.

Kommunen og rederiet tager officielt afsked med Keld Møller ved en afskedsreception torsdag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141