23948sdkhjf

Rønne Havn henter ny driftschef fra landbruget

Thomas Bay Jensen tiltræder den 1. marts stillingen som COO med ansvar for drift og vedligeholdelse af erhvervshavnen i Rønne

Det bliver en mand med erfaring fra søværnet og landbruget, der fremover skal være driftschef i Rønne Havn.

Havnen har nemlig ansat Thomas Bay Jensen som COO, hvor han skal have ansvaret for drift og vedligeholdelse af erhvervshavnen. 

Han kommer med ledererfaring samt både maritim og operationel baggrund bl.a. efter næsten 30 års erfaring fra Søværnet og otte år som direktør for Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Det oplyser Port of Rønne i en pressemeddelelse.

- Hans maritime ledelsesfaring på højt niveau kombineret med stor forretningsmæssig indsigt vil helt sikkert styrke vores evne til at drive havnen optimalt og sikre den bedste kvalitet og service for vores kunder. Jeg ser frem til, at Thomas indgår i havnens chefgruppe og bidrager til at styrke vores drift i en periode, som er præget af vækst og udvikling, siger Lars Nordahl, adm. direktør på Rønne Havn A/S.

Thomas Bay Jensen har de sidste syv år været adm. direktør for Bornholms Landbrug & Fødevarer. Han er derigennem vant til at have et tæt samarbejde med det bornholmske erhvervsliv, men også embedsværket i BRK og politikere på Bornholm.

- Jeg ser meget frem til arbejdet i Rønne Havn, en spændende virksomhed med dygtige medarbejdere, der har været med til at igangsætte en rivende udvikling på havnen til glæde for det bornholmske erhvervsliv og Bornholm som helhed. I mit arbejde som COO på havnen ser jeg frem til at arbejde med netop udvikling og drift for at kunne servicere Bornholm og de mange brugere af havnen så godt som muligt. Endelig glæder jeg mig rigtig meget til at komme tilbage til den maritime sektor, siger Thomas Bay Jensen.

Thomas Bay Jensen starter i jobbet 1. marts.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159