23948sdkhjf

Nyt havnedomicil indviet - har været planlagt siden 2015

Det var mange års planlægning, der endelig blev forløst, da nyt havnedomicil blev indviet

Fredag 17. november blev Skagen Havns nye havnebygning officielt indviet.

Der var et fint fremmøde, da bestyrelsesformand for Skagen Havn, Niels Arnold Lund, bød velkommen foran hovedindgangen ved den nye bygning. Han sagde blandt andet under velkomsttalen:

- Det er en flot bygning, men det er ikke af storhed. Organisationen kommer fra 50 år gamle bygninger i dårlig stand og den nye bygning har været en del af strategien siden 2015.

Borgmester Birgit S. Hansen (S) fik herefter ordet, takkede for invitationen og sagde blandt andet:

- Der er en talemåde, der lyder: Fjern sten og vandet vil løbe. Og den talemåde får mig til at tænke på Skagen Havn, for den er et rammende billede på, hvad det er, I gør. Jovist, I henter godt nok sten, når der skal anlægges kaj og så videre. Men i overført betydning fjerner I sten, så vandet i åen kan løbe.

- Og løbe, det gør det. Eller, jeg vil nærmere sige, at vandet fosser. Som i en norsk elv. For her på Skagen Havn er I altid i arbejdstøjet. I har hele tiden øje for, hvad næste skridt skal være, og hvor I kan udvikle. I er simpelthen havnen, der bliver ved med at give.

Direktør for Skagen Havn Willy B. Hansen var sidste taler inden Borgmester Birgit S. Hansen og bestyrelsesformand Niels Arnold Lund klippede det blå bånd og officielt åbnede bygningen.

Willy B. Hansen takkede samarbejdspartnere fra Cowi, Arkitema og Arne Andersen, underleverandører og havnens medarbejdere og sagde desuden, at:

- Det er af stor betydning, at vi nu får hele organisationen samlet. Det giver gode synergier og ikke mindst vidensdeling og effektivisering. Herudover vil det også styrke det gode sociale sammenhold de ansatte imellem.

Efter talerne og den officielle åbning var der rundvisning i den nye bygning, og Skagen Havn var vært ved et let tragtement til receptionen.

På lørdag 25. november er der åbnet hus i den nye Havnebygning mellem kl. 13 og kl. 16. Tilmelding er nødvendig på https://skagenhavn.nemtilmeld.dk/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125