23948sdkhjf

Danskere i "verdensnyhed" inden for metanolsejlads

Den danske rådgivningsvirksomhed Green Marine har sammen med indiske Dockendale Ship Management oprettet et joint venture, som udelukkende skal tilbyde ship management inden for metanolsejlads.

Det skriver mediet Offshore Energy.

Det nye joint venture med navnet Dockendale Green Marine Ship Management bliver placeret i Dubai og vil herfra yde bemanding og teknisk styring af metanolskibe.

Der er ifølge mediet tale om den første ship management-konstruktion i verden, udelukkende rettet mod skibe med metanol i brændstoftankene.

Ikke business as usual

- Grøn skibsfart bevæger sig i et utroligt hurtigt tempo, og vi følte, at det var et passende tidspunkt at styrke vores skibsadministrationsservicetilbud, siger Vikrant Gusain, adm. direktør for det nyoprettede joint venture ifølge Offshore Energy.

Mens metanolsejlads set fra broen af et skib ikke er anderledes end med andre brændsler, stiller det øgede krav til andre dele af besætningen, ikke mindst i relation bunkring og dual fuel-teknologien i og rundt om motoren.

Green Marine er et rådgivningsfirma med hovedsæde i København, der specialiserer sig i tekniske og operationelle aspekter ved dual fual-metanolsejlads. Selskabet har siden 2012 specialiseret sig i metanol som skibsbrændstof og har været med til at udvikle design af indtil videre ​​16 metanoldrevne MR-tankskibe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109