23948sdkhjf

Tycho Brahe har fået en makeover - se billederne her

Tycho Brahe er den første af mange færger til at få nyt look

Nye farver, nyt look og ny indretning.

Øresundslinjen, der sejler Helsingør-Helsingborg, har givet den batteridrevne færge Tycho Brahe lidt af en make over, og nu er den færdig på værftet og klar til at genoptage sejladsen.

Renoveringen er foregået på værftet i Landskrona, og onsdag ankom den til Kongekajen i Helsingør for at blive vist frem, for derefter at gå i drift.

Færgens nye look markerer samtidig, at rederiet har skiftet navn fra ForSea til Øresundslinjen og nu er en del af Molslinjens flåde. 

- ForSea har været et stærkt brand med fokus på bæredygtighed, og det har været fristende at lade det fortsætte. Men efter lidt overvejelser mener vi, at vi bør indlemme vores nye rederi i Molslinjens rutestruktur og ændre ForSea til Øresundslinjen, har Molslinjens administrerende direktør, Kristian Durhuus tidligere forklaret.

Første skib i nye klæder

Batteridrevne Tycho Brahe bærer nu som det første skib i flåden de nye farver og det nye logo – og skibet er også forberedt til en helt ny restaurant, ligesom butik, café og bar har fået nyt liv på værftet.

Molslinjen forventer, at hele rebrandingen samt ny maling og logo på alle færger vil være gennemført i løbet af 2025. 

Molslinjen driver foruden ruterne over Kattegat i dag Bornholmslinjen, Samsølinjen, Alslinjen, Langelandslinjen og Fanølinjen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094