23948sdkhjf

Royal Arctic Line skiller sig af med topchef

Topchef Verner er færdig i RAL. CCO konstitueres som adm. direktør

Verner Hammeken er færdig som topchef i det selvstyreejede rederi Royal Arctic Line (RAL).

Det oplyser rederiet. Verner Hammeken nåede i otte år at være i front for virksomheden, som har enekoncession til al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder.

Om årsagen til exit'et skriver virksomheden, at der er brug for nye "ledelselskompetencer".

I Verner Hammekens otte år er der således sket markante ændringer. Blandt andet en markant flådefornyelse, samt at organisationen og driften i al væsentlighed er samlet i Nuuk:

"Der er nu brug for nye ledelseskompetencer til at få den daglige drift grundig forankret i alle led af organisationen", skriver selskabet.

Søfart har været i kontakt med bestyrelsesformand Pâviâraq Heilmann. Han ønsker ikke at sætte flere ord end ovenstående på årsagen til, at Verner Hammeken stopper, og heller ikke svare på, om der er tale om en egentlig fyring.

Inden for halvt år

Nu sætter rederiet gang i en jagt på afløseren, og i mellemtiden konstitueres Royal Arctic Lines CCO Niels Clemensen som adm. direktør. Den afgående Verner Hammeken vil i en overgangsperiode stå til rådighed for selskabet, oplyses det.

Pâviâraq Heilmann vil endnu komme ind på, om bestyrelsen ønsker et retnings- eller strategiskift for rederiet. Men bestyrelsen skal mødes for at finde ud af, hvilken profil, selskabet ønsker som ny direktør, fortæller han.

- Vi håber at finde en ny direktør inden for et halvt år. Det viser erfaringen, at det er den tid det tager, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111