23948sdkhjf

Dansk bunkergigant ekspanderer markant i Brasilien med ny partner

Åbner bunkring ud for den største og mest travle havn i Brasilien og øger med et slag markedsandel med 30 pct. 

Den danske bunkergigant Bunker One med hovedsæde i Middelfart og Acelen, det største bunkerselskab i Brasilien, er gået sammen i et strategisk partnerskab for at tilbyde den foreløbig eneste bunkring ved en ydre ankerplads i Brasilien.

...begyndelsen på en lovende alliance, der har potentiale til at tilbyde nye løsninger til shippingindustrien i Latinamerika Flavio Ribeiro, CEO for Bunker One i Brasilien

Det meddeler parterne.

Fra september 2023 kan ikke mindst store fragtskibe og tankskibe forsyne sig i ankerområdet ud for Itaqui-havnen i São Marcos-bugten. Stedet er et strategisk knudepunkt for international handel, især for eksport af råvarer som jern og sojabønner og distribution af olierelaterede produkter i Brasilien.

Den nye bunkringsmulighed kan servicere alle typer skibe og forskellige handelsruter, herunder dem, der enten kommer fra eller har Europa og USA som destinationer, og den forventes at øge Bunker Ones volumen på dette sted betydeligt.

- Dette partnerskab vil øge Bunker Ones aktiviteter i Brasilien med cirka 30 pct. Og det handler ikke bare om endnu et forretningsområde eller geografisk område, men om begyndelsen på en lovende alliance, der har potentiale til at tilbyde nye løsninger til shippingindustrien i Latinamerika, siger Flavio Ribeiro, CEO for Bunker One i Brasilien i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156