23948sdkhjf

Bunkerselskab indsætter mand i bestyrelse for fodboldklub

Bunkerselskabet Monjasa vil have mere fut i fodboldklubben FC Fredericia, som den i forvejen er storaktionær i, og skubber nu frisk brændstof ind i bestyrelsen. 

Det er lykkedes at forøge anpartskapitalen med tre mio. kr. Bestyrelsesformand Morten Rahbek, FC Fredericia

Monjasa A/S indtræder i klubbens bestyrelse med kommunikationsdirektør Thorstein Andreasen, skriver Fredericia Dagblad.

Monjasa A/S er i forvejen storsponsor hos FC Fredericia, der spiller i landets næstfineste række 1. division, men det er et væsentligt signal at sende, at milliardvirksomheden nu også er repræsenteret i klubben på bestyrelsesgangen, skriver avisen og fortsætter: I fodbold er penge alt, og det er bestemt ikke uvæsentligt at have så stor en virksomhed som Monjasa A/S fuldtonet i ryggen. 

- Det er med stor tilfredshed at bestyrelsen kan konstatere, at det er lykkedes at forøge anpartskapitalen med tre mio. kr. og dermed sikre, at FC Fredericia økonomisk står godt rustet til de stigende sportslige og organisatoriske krav i NordicBet Ligaen. Kapitalforhøjelsen er gennemført af en kreds på fem i forvejen eksisterende anpartshavere, lyder det fra bestyrelsesformand Morten Rahbek i en pressemeddelelse.

Ifølge det seneste regnskab ejede Monjasa mellem 20 og 25 pct. af klubben. Om virksomheden har øget sin ejerandel, melder pressemeddelelsen ikke noget ud om, men det er nærliggende at tænke tanken, skriver dagbladet. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125