23948sdkhjf

Havnedirektør står foran fyring

Bestyrelsen for Hvide Sande Havn har indstillet til økonomiudvalget, at havnedirektøren stopper øjeblikkeligt

I en pressemeddelelse fra bestyrelsen i Hvide Sande Havn fremgår det, at bestyrelsen har indstillet til økonomiudvalget, at havnedirektør Poul Erik Jessen stopper med øjeblikkelig virkning.

Det fortæller blandt andet Dagbladet Holstebro.

Poul Erik Jessen begyndte som direktør i 2021 på opfordring af den daværende direktør Steen Davidsen, der nu overtager direktørstolen igen.

Ifølge pressemeddelelsen fra bestyrelsen handler det om "en forskellig opfattelse af en række spørgsmål", oplyser avisen.

Ny direktør for Hvide Sande Havn

Tidligere teknisk direktør

Poul Erik Jessen var i godt 10 år teknisk chef på Aarhus Havn, hvor han var medansvarlig for den overordnede ledelse og udvikling af havnen og for 85 af havnens dengang 100 medarbejdere.

I 2017 forlod han jobbet for at prøve noget nyt. Først som teknisk direktør i Energi Fyn og siden som selvstændig konsulent med bygherrerådgivning og strategisk rådgivning som speciale. Men da stillingen som havnedirektør i Hvide Sande dukkede op, søgte han og fik jobbet blandt godt 20 ansøgere.

Hvide Sande Havn får tilskud til nyt kajanlæg

Poul Erik Jessen er oprindeligt uddannet elektriker og maskinmester. Han siden taget en mastergrad i strategi og har senest taget kurser i viden- og innovationsledelse og en bestyrelsesuddannelse på CBS.

Ifølge avisen forventes det, at økonomiudvalget følger bestyrelsens indstilling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11