23948sdkhjf

Havn holder åbent hus midt i gigantudvidelse

Masnedø åbnes nu for interesserede, der kan komme helt tæt på den gigantiske havneudvidelse

På søndag den 24. september kan besøgende på Masnedø syd for Vordingborg komme helt tæt på de gigantiske byggeprojekter, som området kan præsentere.

Det er Vejdirektoratet, der sammen med Vordingborg Havn og Storstrøm Bridge Joint Venture (SBJV) slår dørene op og inviterer inden for til åben byggeplads.

Det oplyser parterne på facebook. Og der bliver masser at se på.

Stor interesse

Blandt andet er området byggeplads for den kommende Storstrømsbro og selve anlægget på Masnedø står foran en kæmpe udvidelse af Vordingborg Havn.

"Som noget nyt kan de større børn prøve kræfter med betonstøbning, og har man lyst til en sejltur i Storstrømmen, er det også muligt ved indløsning af billet. Har man hang til store maskiner og kraner, så er det også oplagt at lade søndagsturen gå til Masnedø," hedder det i opslaget på facebook.

- Byggeriet af den nye Storstrømsbro er i fuld gænge, og vi oplever en stadig stigende interesse. Derfor inviterer vi endnu engang interesserede med ind på den anden side af byggepladshegnet og helt tæt på byggeriet og de mange maskiner, der bliver brugt i arbejdet. Vi håber, at mange vil gribe muligheden og møde op til en spændende dag her på Masnedø, siger projektchef Niels Gottlieb fra Vejdirektoratet.

Nye havnearealer

Også havnedirektør i Vordingborg Havn ser frem til at kunne vise en havn i forandring frem.

- Vordingborg Havn er inde i en rivende udvikling med havnearealer, der løbende bliver udvidet. Vi håber at se mange interesserede på dagen, da man får mulighed for at se havnen, komme ind på de nye havnearealer og møde virksomhederne på havnen, som ellers er lukkede områder. Og så kan man selvfølgelig blive klogere på havnens fremtidsplaner og de nye virksomheder, der kommer, lyder det fra havnedirektør Jan-Jaap Cramer.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Der er åbent på byggepladsen mellem klokken 10 og 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141