23948sdkhjf

Dansk skrotgigant indtager sin 10. havn

H.J. Hansen Recycling Group vil udskibe jern og metal fra Køge

Genanvendelsesvirksomheden H.J. Hansen Recycling Group etablerer kajplads på Køge Havn, hvorfra den vil sende jern og metal til genanvendelse med skibe.

Med den nye plads kan vi tilbyde endnu mere transport ad søvejen, hvilket er mindre miljøbelastende end via lastbil Mogens Bach Christensen, HJHansen Recycling Group

Det bliver en fordel for de sjællandske industrier og skrotleverandører, fortæller virksomheden.

- Det er en strategisk vigtig position for os at åbne en kajplads i Køge. Det vil komme alle vores leverandører i det sjællandske til gode, da vi vil kunne håndtere større mængder og forkorte vores logistiske set up, siger Mogens Bach Christensen, adm. direktør for H.J. Hansen Recycling Group.

Mere skrot med skibe

Virksomheden vil gerne håndtere det skrot, den modtager, ansvarligt, og skibe belaster miljøet mindre end lastbiler, pointeres det. 

- En stor del af det skrot, som genereres i Danmark, passerer forbi en eller flere af vores pladser; og med den nye plads kan vi tilbyde endnu mere transport ad søvejen, hvilket er mindre miljøbelastende end via lastbil, forklarer Mogens Bach Christensen. 

Virksomheden har i forvejen havnepladser i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Korsør, Lindø, Malmø, Odense og på Prøvestenen.

HJHansen Recycling Group

H. J. Hansen Recycling A/S) HJHansen Recycling Group er en af Danmarks største genvindingsvirksomheder, der udover forarbejdning og genanvendelse af jern- og metalskrot, også oparbejder kabler, miljøbehandler biler, er eksperter inden for nedbrydning af vindmøller og metalkonstruktioner, genanvendelse af råstoffer samt håndtering af elektronikskrot. 

Virksomheden har hovedsæde i Odense, og på de nu 25 lokationer i Danmark og Sverige beskæftiges 226 personer. 

HJHansen Recycling Group havde i det seneste regnskabsår en omsætning på 3,7 mia. kr. og håndterede 1 million ton materialer. 

H.J. Hansen Koncernen tæller også H.J. Hansen Vin. Virksomheden er grundlagt som en købsmandshandel i centrum af Odense i 1829. Koncernen er familieejet af Jens Hempel-Hansen, som er 6. generation.

https://www.hjhansen.dk/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109