23948sdkhjf

Se Storstrømsbroen tæt på

Trods de finansielle problemer og en milliardstrid skrider byggeriet at Danmarks 3. største bro frem. Søndag den 24. september er der åben byggeplads på Storstrømsbroen

Søndag den 24. september slår Vejdirektoratet sammen med Vordingborg Havn og SBJV atter dørene op til en spændende dag på Masnedø, når der inviteres indenfor til Åben Byggeplads og åben Erhvervshavn. 

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

På dagen kan alle interesserede komme ind bag hegnet til Vordingborg Havn og byggepladsen til den kommende Storstrømsbro, der er et knudepunkt i Femern-forbindelsen og komme helt tæt på byggeriet.

På Masnedø er man ved at udvide Vordingborg Havn og etablere den kommende Storstrømsbro. Det vil være muligt at opleve produktionshaller til broen, 4.000 tons brodæk, maskiner og køretøjer, høre mere om udvidelsen af havnen og tale med virksomhederne ligesom der vil være aktiviteter.

- Vi glæder os for andet år i træk til at byde alle interesserede inden for til en spændende dag på Masnedø, hvor det er muligt at få et ekstraordinært indblik i det arbejde, der foregår på byggepladsen og rundt på havnen, siger projektchef Niels Gottlieb i meddelelsen.

Han opfordrer til, at interesserede tager cyklen og ifører sig gode sko, da man hurtigt kan få nogle kilometer i benene.

Åben byggeplads finder sted den 24. september i tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 16.00 på Masnedø. Arrangementet er gratis og tilmelding ikke nødvendig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126