23948sdkhjf

Bunkerselskab udpeger ny grøn direktør

KPI OceanConnect, der er datterselskab i Bunker Holding, har udnævnt Jesper Sørensen som chef for alternative grønne brændstoffer og CO2-markeder

Bunkerselskabet KPI OceanConnect styrker sin grønne profil med udnævnelsen af Jesper Sørensen som global chef for alternative grønne brændstoffer og rådgivning om CO2-markeder.

Jesper Sørensen vil lede aktiviteterne ud fra selskabets kontor i Singapore. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Jesper Sørensen har været i selskabet siden 2005 og blandt andet arbejdet som salgschef på virksomhedens Singapore-kontor, før han blev leder af kontoret. 

Rådgive om grøn omstilling

Fremover skal Jesper Sørensen stå i spidsen for et team på seks eksperter, der er strategisk placeret på tværs af virksomhedens globale netværk af kontorer, hvor de skal yde rådgivning om alternative brændstoffer og hjælpe kunder og partnere med udvikling af langsigtede strategier, der vil være afgørende for deres energiomstilling.

- Jesper er kendt for at anvende sin viden og passion i alt, hvad han gør, hvilket uden tvivl vil være en kæmpe fordel for alle interessenter, som leder af koncernens indsats på dette vigtige område. Jesper bringer stor erfaring fra markedet for marinebrændstoffer til sin nye rolle, såvel som et dybt engagement i bæredygtighed, der er en vigtig værdi for KPI OceanConnect som en førende global leverandør af marineenergiløsninger, siger Anders Grønborg, CEO hos KPI OceanConnect i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079