23948sdkhjf

Fra lærling til leder: Trine har fejret jubilæum

Trine Larsen fejrede den 8. august sit 35-års jubilæum i produktionen hos Hans Jensen Lubricators.

Trine beskrives som det perfekte eksempel på en kompetent og vellidt kollega, der er startet som lærling, og gradvist har arbejdet sig op til en lederstilling som værkfører. Spørger man kollegerne om Trines virke i virksomheden nævnes hendes store erfaring, overblik og lidt usædvanligt også titlen som ’mor’ i produktionen på Smedevænget.

I 2016 fik hun rollen som værkfører, som hun har udfyldt med stor dygtighed. Virksomheden har nydt godt af Trines grundighed i arbejdet med alt fra modtagelse af varer, styring af lager, produktion, kalibrering og meget mere. Virksomheden har også fået fornøjelsen af, at næste generation af Larsen-familien arbejder i produktionen.

Hans Jensen Lubricators udvikler og producerer cylindersmøringssystemer til store 2-takts skibsmotorer i hele verden. I dag tæller organisationen ca. 100 medarbejdere med størstedelen i Hadsund, hvor selve produktionen også er placeret, samt et antal medarbejdere placeret i Singapore og Kina. Virksomheden er i dag en del af G&O Maritime Group.

Jubilæet blev fejret på dagen med en intern reception.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096