23948sdkhjf

Blue Water åbner nyt lager i Singapore

Lageret tilbyder indendørs og udendørs opbevaringsløsninger med fokus på olie- og gaskunder og reservedele til den maritime industri

Rettelse: I en tidligere version af denne artikel fremgik det, at lageret havde et indendørsareal på 45.000 kvadratmeter og et udendørsareal på 30.000. Det er imidlertid ikke korrekt, og er derfor rettet.

Blue Water Shipping åbner et nyt lager til tredjepartslogistik til projekter, og det virksomheden beskriver som overdimensioneret gods.

Det skriver Blue Water i en pressemeddelelse.

Lageret har et indendørsareal på 4.200 kvadratmeter og et udendørsareal på 2.800 kvadratmeter. Samtidig er udstyret til at håndtere logistikudfordringer, med særligt fokus på olie- og gaskunder og reservedele til den maritime industri.

- Med tilføjelsen af dette moderne lager kan vi tilbyde kort- og langsigtede lagerløsninger uden at være afhængige af tredjeparter i verdens travleste omskibningshavn, udtaler Kevin Sandhu, Head of 3PL Services, Blue Water Asien.

Det indendørs lager har en højspecificeret reol med 450 pallepladser, der kan bære en belastning på 3 tons pr. bjælke i hver reol. Derudover understøttes specialiserede operationer på lageret af en række tunge gaffeltrucks, der spænder fra 3 tons til 16 tons, en 45 tons reach stacker samt en 10 tons løftekran.

- Vi kan opbevare, flytte, plukke og pakke gods på en pålidelig og bæredygtig måde, som tilføjer ekstra værdi til vores services, slutter Kevin Sandhu.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093