23948sdkhjf

Stormen fortsætter med at skade Molslinjen-færger

'Express 1' på ruten mellem Rønne og Ystad skal repareres, mens 'Express 4', der tirsdag snittede en mole, gjorde det umuligt for 251 passagerer på 'Express 3' at komme i havn før efter fem timer.

Sådan var der fuldt blus på de håndfaste konsekvenser af stormen hos Molslinjen i går.

Det voldsomme vejr de seneste dage havde forårsaget skader på 'Express 1'. Færgen tages derfor også ud af sejlplanen i dag onsdag, oplyser Bornholmslinjen, som ejes af Molslinjen, til Bornholms Tidende.

- 'Express 1' har ligget langs krydstogtskajen siden natten mellem søndag og mandag. Den uvante placering i det voldsomme vejr har desværre betydet, at skibet har slået mod kajens fender så hårdt, at skibssiden har fået skader, som skal repareres, før 'Express 1' atter kan sejle, skriver rederiet i en mail til pressen.

Det betyder, at gode gamle 'Povl Anker' igen må på arbejde mellem Rønne og Ystad.

'Express 4' snittede kaj og spærrede for 'Express 3'

Også mellem Sjællands Odde og Aarhus skabte stormen problemer tirsdag. 

Sejladsen mellem landsdelene blev indstillet tirsdag morgen, efter hurtigfærgen 'Express 4' om morgenen snittede en mole i havnen på Sjællands Odde. Siden skulle Søfartsstyrelsen godkende, at skibet måtte sejle igen, fortæller TV2 Øst.

På grund af påsejlingen lå 'Express 4' i færgelejet, og det betød, at hurtigfærgen 'Express 3' måtte vente i havet ud for Sjællands Odde på at komme i havn.

Færgen havde 251 passagerer om bord, der i mere end fem timer måtte vente på havet. 

Ærøxpressen aflyst onsdag morgen

Også andre steder i landet har færger problemer. 

Onsdag morgen er afgangene klokken 06.30 fra Marstal og klokken 07.40 fra Rudkøbing aflyst. Det skriver Ærøxpressen på deres hjemmeside ifølge Fyens Stiftstidende

Årsagen er tekniske problemer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11